РЕДОВЕН ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ -КУМАНОВО – К.ПАЛАНКА-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР

0
842

ЛЕТО 2016 – БУГАРИЈА

РЕДОВЕН  ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ -КУМАНОВО – К.ПАЛАНКАБУРГАСПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР

ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ 21:00

КУМАНОВО: 21:30 

КРИВА ПАЛАНКА :22:00

ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ : ( СЕ ТРГНУВА ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ)

СОНЧЕВ БРЕГ 14:30

НЕСЕБАР         15:00

ПОМОРИЕ      15:30

БУРГАС            16:00

ЦЕНА НА ПОВРАТЕН БИЛЕТ СКОПЈЕ-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР  45 ЕВРА

 ЕДЕН ПРАВЕЦ 30 ЕВРА

ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 30 ЕВРА…

СЕКОЈА РЕЗЕРВАЦИЈА СЕ ВРШИ ПО E-MAIL. http://westtravelunion@gmail.com

тел. 078-823-533; 070-737-160;

ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА НАЈМАЛКУ 5 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ, ВО СПРОТИВНО ВЕ ЗАДОЛЖУВАМЕ ЗА УПЛАТА НА БИЛЕТОТ.

КУРС НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ 1 ЕВРО = 62 ДЕНАРИ

ТЕРМИНИ

33

 

ВЕЛИНГРАД

 

ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ 22:00

ВРАЌАЊЕ ОД ВЕЛИНГРАД 12:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ

ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1500 ДЕН. (200 ДЕН АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА)

ЕДЕН ПРАВЕЦ БИЛЕТ 1200 ДЕН (100 ДЕН ПРОВИЗИЈА)

ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1200 ДЕН (100 ДЕН ПРОВИЗИЈА)

ТЕРМИНИ ЗА ОДЕЊЕ НА СЕКОЈ ПЕТ ДЕНА :   05.07,10.07,  15.07,  20.07, 25.07, 30.07,  05.08, 10.08, 15.08,

ВРАЌАЊЕ:  06.07, 11.07,   16.07,  21.07,   26.07, 31.07, 06.08,11.08,16.08,

 

За клиентите од Источна и Западна Македонија кои патуваат за море и Велинград трансферот до и од Скопје е бесплатен преку нашите редовни автобуски линии Скопје – Велес-Штип – Кочани- Виница – Пехчево – Берово  ( 08.45  тргнува од Скопје , во 17.00 од Берово) и   Скопје – Охрид ( во 08.30 тргнува од Скопје , во 17.30  од Охрид)

 

LEAVE A REPLY